sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Neulehuivi


Ajatuksenani oli kertoa ja ottaa kuvia eri sortin käsitöistä sun muista askarteluista, mutta se kuvien ottaminen, tallentaminen ja liittäminen on niin riallista... kaikista helpoin kun on rätkiä kuvia työtabletilla, mutta ei tänne saa mistään pilvistä tai draivista kuvia ladattua... tai ainakaan minä en saa. 😒

Nyt pitkästä aikaa sain aijalliseksi käydä puolison läppärillä ja tallentaa sinne puhelimella ottamiani kuvia. Olin näköjään kuvannut mm. oheisen huivintekeleen. Olin nimittäin löytänyt kirpparilta yhden kerän tuota kummallista lankaa, jonka nimeä en enää muista ja jonka vyötteenkin olen tainnut jonnekin hukata. Halusin kokeilla, miten noita pitsihuiveja tehdään. Kun olin kirpparilla kurkannut vyötteen sisään ja huomannut, että siellä on huivin ohje (ja kun vielä näytti, että vyyhti riittäisi yhteen huivin), niin uskalsin uhrata euron siihen ainoaan vyyhtiin.

Lanka ei ole mulle sopivaa väriä, mutta ajattelin tarjota sitä tyttärelle tai miniänplantulle. Kuvassa näkyy puikot, kun kesti kauan ennen kuin uskalsin yrittää päätellä työn. Vyötteen ohjeessa kun sanottiin vain, että "päättele", niin ymmärsin sen kaksimielisesti, että mun kuuluu päätellä itse, miten tuollainen päätellään... Lopulta otin neulan ja väriin sopivaa lankaa avuksi ja tein oman ratkaisuni.


torstai 3. marraskuuta 2016

Ajatuksen asteella

Pah! Olen ajatuksissani kirjoittanut jo monta postausta.

Jos joku osaa lukea ajatuksia, niin siellä saapi käydä lukemassa.

Jonain päivänä saan äntihin kirjoittaa ajatuksia blogille asti, mutta se päivä ei ole tänään. Tänään oli uimahallipäivä. Ja nyt väsyttää armottomasti, vaikken uinut metriäkään.